Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, yanlış kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek acı veren durumların vuku bulacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, elinin darda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş su görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş göl görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments