Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tuttuğunu görmek

Rüyada buz tuttuğunu görmek

Rüyada buz tuttuğunu görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, şansının kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Rüyada buz tutmuş insan görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada buz tutmuş su görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz tutan göl görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş yol görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments