Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu okyanus görmek

Rüyada buzlu okyanus görmek

Rüyada buzlu okyanus görmek yeni bir eve taşınacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada buzlu okyanus gördüyseniz:

  • İşinizi, maddi durumunuzu veya iş birliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada buzlu okyanus görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada okyanustan su içmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada okyanusta balık görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanus yüzmek hayırlı kapılar açılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanusa dalmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, ilişkilerin noktalanacağına, her istediğini alabileceğine alamet eder.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusun üzerinden uçmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments