Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutan göl görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek refah düzeyinin düşeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, doğru bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments