Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek doğru yolu bulacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalettir.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız manevi yönden uğrayabileceğiniz bir hayal kırıklığından kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek üzüntülerin sevince döneceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye işarettir.

Rüyada buzdolabında buz görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabı buzluk görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş balık görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments