Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş balık görmek

Rüyada buz tutmuş balık görmek

Rüyada buz tutmuş balık görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yeni bir eve sahip olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş balık gördüyseniz:

  • Artık, hangi adımları atarak ilerleyeceğinizi planlayabilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş balık görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, adının yayılacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş dere görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet eder.

Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş su görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek hayata karşı cesaretleneceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments