Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş göle düşmek

Rüyada buz tutmuş göle düşmek

Rüyada buz tutmuş göle düşmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, huzur ve kazanç getireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada buz tutan göl görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş göl görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, tamamlanmadan kalacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek eşi tarafından yüceltileceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments