Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş denizi görmek

Rüyada buz tutmuş denizi görmek

Rüyada buz tutmuş denizi görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, parasına da para ekleyeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş denizi gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kötü karakterli bir kadına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz tutan deniz görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments