Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek

Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek

Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, fırsatların heba edileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolların buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada buz tutmuş yol görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş dere görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş nehir görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş göl görmek öz güven kazanacağına, malvarlığının artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kendi işinin sahibi olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş insan görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işarettir.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments