Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kazançlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada buz tutan deniz görmek işlerinde çok başarılı olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek kazancının eksileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments