Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmak

Rüyada buz tutmak

Rüyada buz tutmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kem gözlere geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, ekmeğinin de artacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işarettir.

Rüyada buz tutmak gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada buz tutmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada buzda balık tutmak büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Rüyada buz üzerinde koşmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada buzlu su üzerinde yürümek mutlu zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yolda buz görmek küslerin ve dargınların barışacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments