Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz üzerinde koşmak

Rüyada buz üzerinde koşmak

Rüyada buz üzerinde koşmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, esenleyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada buz üzerinde koşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz.

Rüyada buzlu yolda koşmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayatının düzene gireceğine, gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada buz üstünde koşmak büyük savaşların yaşanacağına, sorunların biteceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada buzda koşmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz üzerinde koşmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde buz görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yeni iş kollarına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu yoldan geçmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada kar ve buz görmek çok üst mevkilere geleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, dinde bilginleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments