Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda buz görmek

Rüyada yolda buz görmek

Rüyada yolda buz görmek çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü günler görüleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine inanılır.

Rüyada yolda buz gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada buzlu yolda yürümek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada buzlu yolda araba kullanmak hayatın temposunun yükseleceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu yolda koşmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada arabayla buzlu yolda gitmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, getirisinden daha fazla olacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Rüyada karlı ve buzlu yolda yürümek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu yoldan geçmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu yolda düşmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments