Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz gibi suya girmek

Rüyada buz gibi suya girmek

Rüyada buz gibi suya girmek en büyük acılarının dineceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin için yoksulluğa tabir olunur.

Rüyada buz gibi suya girmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada buz gibi suya girmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada buz gibi denize girmek önemli bir şahsiyet olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada buz gibi su görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yarınlarına umutla bakacağına işarettir.

Rüyada buz gibi su içmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suya girmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada su gibi kusmak maddi olarak güç kaybedeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel gibi su görmek arabasını ve toprağının olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada deniz gibi su görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments