Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su gibi kusmak

Rüyada su gibi kusmak

Rüyada su gibi kusmak engellerin aşılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, parasız kalmaya, işindeki verimliliğin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada su gibi kusmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Rüyada su gibi kusmak aile hayatının hayır getireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Rüyada deniz gibi su görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada şelale gibi akan su görmek uzaktan haberler işiteceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada buz gibi su görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sel gibi su görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, zamandan da kar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulur.

Rüyada buz gibi suya girmek yardımın alınacağına, onları koruyup kollayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada buz gibi su içmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada su gibi terlemek rahatının ve gelirinin artacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments