Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel gibi su görmek

Rüyada sel gibi su görmek

Rüyada sel gibi su görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine rivayet eder.

Rüyada sel gibi su gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Rüyada sel gibi su görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel gibi yağmur görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli sel suyu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada sel suyu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Rüyada sel su görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet eder.

Rüyada sel su baskını görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işarettir.

Rüyada sel suyunda boğulmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments