Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su gibi terlemek

Rüyada su gibi terlemek

Rüyada su gibi terlemek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gelirinin azalacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, büyük bir gelir toplayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet eder.

Rüyada su gibi terlemek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada su gibi terlemek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada elleri terlemek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının terlediğini görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına inanılır.

Rüyada yüzünün terlediğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtı terlemek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine inanılır.

Rüyada çok terlemek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ileri gideceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments