Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyüyüp küçülmek

Rüyada büyüyüp küçülmek

Rüyada büyüyüp küçülmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada büyüyüp küçülmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada büyüyüp küçülmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulur.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek onlara çok bağlı olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, beklenen mirasın alınacağına, şükredeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments