Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, çok zor günler yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çalışmalarının artacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, borçlarını bitireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, nasiplerini alacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada boyu küçülmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments