Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin küçüldüğünü görmek

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek hayır getirecek işlere girileceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek müjdeli haberler alınacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada küçüldüğünü görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, söz sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyüyüp küçülmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşça küçülmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments