Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanına sarılmak

Rüyada belediye başkanına sarılmak

Rüyada belediye başkanına sarılmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Rüyada belediye başkanına sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada belediye başkanına sarılmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanı olmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments