Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkaniyla konuşmak

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, iş öğreneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, iyiliğe ve güzelliğe, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada eski belediye başkanı görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada belediye başkanına sarılmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski belediye başkanını görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments