Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyükşehir görmek

Rüyada büyükşehir görmek

Rüyada büyükşehir görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyükşehir gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına inanılır.

Rüyada büyükşehir görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, yeni mallara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments