Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, sağlık içinde yaşanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulur.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek maddi durumun düzeleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanına sarılmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanı seçilmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek hayır getirecek yollara girileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalettir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, maddi güç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments