Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hata yapılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyükşehir görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanı seçilmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kudreti ve cesareti bulacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments