Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanıyla evlenmek

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Akıllı davranırsanız olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak ufkunun açılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkan adayı olmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments