Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük zatların elini öpmek

Rüyada büyük zatların elini öpmek

Rüyada büyük zatların elini öpmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, para kazanmaya, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük zatların elini öpmek gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada büyük zatların elini öpmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Rüyada zatın elini öpmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kötü haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada bir zatın elini öpmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada büyük bir zatı görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek kazancında da artış meydana geleceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments