Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir zatın elini öpmek

Rüyada bir zatın elini öpmek

Rüyada bir zatın elini öpmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yeni bir ortama girileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir zatın elini öpmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek yerinde saymayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada zatın elini öpmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada zat ziyaret etmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir zatın öldüğünü görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhterem bir zat görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments