Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük zatın mezarını görmek

Rüyada büyük zatın mezarını görmek

Rüyada büyük zatın mezarını görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük zatın mezarını gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir zatın mezarını görmek elindekileri de alıp götüreceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalettir.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalettir.

Rüyada büyük zat görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada büyük zatların elini öpmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir zat görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments