Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük zat mezarı görmek

Rüyada büyük zat mezarı görmek

Rüyada büyük zat mezarı görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, işini büyüteceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına alamet eder.

Rüyada büyük zat mezarı gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir zatın mezarını görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük zat görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir zatı görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir zat görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments