Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir zatın elini öpmek

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • Elinize çok çeşitli haberler ulaşabilir veya ortaya çıkan yararlı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir zatın elini öpmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine işaret eder.

Rüyada zatın elini öpmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada büyük zat görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rızık elde edeceğine, afiyete ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments