Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada veli bir zatın elini öpmek

Rüyada veli bir zatın elini öpmek

Rüyada veli bir zatın elini öpmek çok daha fazla adım atacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, adını herkese duyuracağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde stresli veya hassas ortamlar oluşabilir.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada veli zat görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kafa dinleyeceğine, kötü günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir velinin elini öpmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, önemli atılımlar yapacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine inanılır.

Rüyada bir veli görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, sonradan da çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada veli kabri görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halit bin velidi görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada veli olmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments