Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zatın elini öpmek

Rüyada zatın elini öpmek

Rüyada zatın elini öpmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada zatın elini öpmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada bir zatın elini öpmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada büyük zatların elini öpmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zad görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir zatın mezarını görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zat kabri görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments