Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir zatı görmek

Rüyada büyük bir zatı görmek

Rüyada büyük bir zatı görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, masa başı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir zatı gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir zatı görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir zat görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük zat görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments