Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yengeç görmek

Rüyada büyük yengeç görmek

Rüyada büyük yengeç görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, can derdine düşeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, konfor içinde olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük yengeç gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yengeç görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık ve yengeç görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada üzerinde yengeç görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada yengeç kesmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evde yengeç görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yengeç yediğini görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine inanılır.

Rüyada yengeç pişirmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kendisine kızacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments