Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük yengeç görmek

Rüyada siyah büyük yengeç görmek

Rüyada siyah büyük yengeç görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Rüyada siyah büyük yengeç gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada büyük yengeç görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yengeç görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada mavi yengeç görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç tutmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine inanılır.

Rüyada turuncu yengeç görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yengeçten kaçmak onları tebrik edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments