Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç yediğini görmek

Rüyada yengeç yediğini görmek

Rüyada yengeç yediğini görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yengeç yediğini gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Rüyada yengeç yediğini görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç çorbası görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz yengeci görmek evlatlarının hayırlı olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yengeç görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.

Rüyada yengeç kıskacı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalettir.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, başarısının yükseleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yengeç ısırmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments