Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ve yengeç görmek

Rüyada balık ve yengeç görmek

Rüyada balık ve yengeç görmek kişinin daha çok kazanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, endişelerinden kurtulacağına, kazancının yerine gelmesine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık ve yengeç gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada balık ve yengeç görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada turuncu yengeç görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, engel teşkil edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeçten kaçmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç burcu görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada siyah yengeç görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada evinde yengeç görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada yengeç toplamak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstünde yengeç görmek parasının her geçen gün artacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments