Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yengeç görmek

Rüyada evde yengeç görmek

Rüyada evde yengeç görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada evde yengeç gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Rüyada evde yengeç görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalettir.

Rüyada yengeç yediğini görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada yengeç burcu görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada yengecin ısırması görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç öldürmek iş sahibi olunacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık ve yengeç görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, keyifli günler geçireceğine, gülen yüzünün de solacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yengeç görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda rahatlamaya, maddi olarak zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yengeç kesmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments