Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç kesmek

Rüyada yengeç kesmek

Rüyada yengeç kesmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rahatının da yerine geleceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada yengeç kesmek gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz geçmişte karşılaşmış olduklarınızla bağlantılı veya benzeri olabilir.

Rüyada yengeç kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz yengeci görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet eder.

Rüyada turuncu yengeç görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada konuşan yengeç görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sevdiklerine kavuşacağına, saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada yengeç yemek aile hayatlarını bozulacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeç yavrusu görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, moralinin bozulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments