Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına delalettir.

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada küçük abdestini yapmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada altına küçük abdest yapmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments