Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına küçük abdestini yapmak

Rüyada altına küçük abdestini yapmak

Rüyada altına küçük abdestini yapmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Rüyada altına küçük abdest yapmak çok uğraş vereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada küçük abdest yapmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak mutlu ve huzurlu olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak yeni projelerin ve planların tutacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük abdestini yapmak hakkını yedirtmeyeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulur.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments