Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve küçük abdest görmek

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada büyük ve küçük abdest gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, durgunlaşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, küslükleri bitireceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak moralsiz ve düşünceli olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük abdest yaptığını görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kötü noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada küçük abdestini yapamamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments