Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendi patronu olacağına inanılır.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, mal ve rızkın çoğalmasına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına küçük abdest yapmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments