Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak ev sahibi olacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına küçük abdest yapmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük abdestini yapmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet eder.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işarettir.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, maddi güç elde edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments