Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına küçük abdest yapmak

Rüyada altına küçük abdest yapmak

Rüyada altına küçük abdest yapmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına küçük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada altına küçük abdest yapmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük abdestini yapmak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak hedeflere ulaşamayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments