Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kafasının rahat olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, hayat boyu desteği olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet eder.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük abdestini yapmak kazancın gittikçe artacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak kalben çok rahat edileceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, verimin ve bereketin geleceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük abdest yapmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments