Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük abdestini yapmak

Rüyada küçük abdestini yapmak

Rüyada küçük abdestini yapmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük abdest yapmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak can derdine düşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına küçük abdest yapmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kazancının daha da artacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine inanılır.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak rahat bir hayat sağlayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada küçük abdestini yapmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments