Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, arabuluculuk yapılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek hatalı yollara gireceğine, gücünün azalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabı çalmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments