Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı çalmak

Rüyada topuklu ayakkabı çalmak

Rüyada topuklu ayakkabı çalmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, mutlu olacağınıza, makamından olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabı çalmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Rüyada topuklu ayakkabı çalmak eşiyle bahtiyar olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kırık topuklu ayakkabı görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, umutların yıkılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, insanlara öncülük edeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet eder.

Rüyada renkli topuklu ayakkabı görmek mutsuz ve hasta olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına inanılır.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments